porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Kosten eigen huis bouwen

Architectuurwonen biedt u daarbij twee grote voordelen: Wij werken vanuit een vaste basis van tien prachtige villa’s, van waaruit we samen met u naar uw droomvilla toewerken. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten! Daarnaast heeft Architectuurwonen een jarenlange ervaring in de huizenbouw. Dat geeft ons de mogelijkheid om u direct een duidelijk plaatje te schetsen van de mogelijkheden en de kosten wanneer u uw eigen huis gaat bouwen.

De kosten eigen huis bouwen binnen uw budget

Ons doel? U bouwt uw eigen droomhuis en wij houden de kosten in de gaten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten, omdat we die bij een van de eerste stappen al hebben besproken en vastgelegd. Aan de hand van uw budget, maar natuurlijk ook uw wensen stellen we samen met u uw perfecte huis samen. Wat voor ons rotsvast ligt, is dat de prijs nooit ten koste van de kwaliteit gaat.

Het bouwen van een eigen huis is een grote stap. Daarom werken, denken en dromen wij vanaf het eerste begin met u mee. U maakt gebruik van onze expertise en heeft vanaf begin tot eind een duidelijk zicht op de kosten en de tijdsduur. Kijkt u eens op onze website naar ons stappenplan. Daarin beschrijven we precies de stappen en de mogelijkheden vanaf het eerste contact moment tot aan de oplevering van uw huis. Wij zijn geen grote baas die van bovenaf werkt en alle touwtjes in handen houdt. Wij staan naast u en bouwen samen met u aan uw huis. Omdat we begrijpen hoe belangrijk een goede eigen woning is.

Tevreden bij het bouwen van uw eigen huis

Het is voor ons dan ook van het grootste belang dat u tevreden bent. Over onze werkwijze, maar vooral over het resultaat. Want daar gaat het uiteindelijk om: dat u aan het eind gelukkig en tevreden in uw eigen droomhuis woont.

Meer weten over de mogelijkheden van Architectuurwonen? Of over de kosten van het bouwen van uw eigen huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek, of vraag onze sfeervolle catalogus aan om alle mogelijkheden eerst rustig thuis te bekijken.

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag