porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Huis laten bouwen kosten

Daarom begeleiden wij u hier graag in. Voordat we het hebben over de details van de bouw, kijken we eerst samen met u naar uw wensen en het bijbehorende budget. Aan de hand daarvan stellen we een kostenplaatje samen en beginnen vanuit dat oogpunt  na te denken over uw droomwoning. Zo wordt u nooit voor onverwachte vervelende verrassingen gesteld.

Wat zijn de kosten wanneer u een huis laat bouwen

Huis laten bouwen kosten. Alles gaat in overleg met ons als bouwer van uw droomhuis.Architectuurwonen wil samen met u uw eigen villa bouwen, zonder de kosten uit het oog te verliezen. Wij werken met een bijzonder principe: we combineren het bouwen onder architectuur met tien villa’s die in de basis al ontworpen zijn. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Tegelijkertijd bieden wij u de mogelijkheid om geheel naar eigen smaak en wens te bouwen. Onze villa’s hebben allemaal hun eigen stijl en inrichting, van statig tot speels. Van daaruit verwerken we stap voor stap uw wensen en eisen in uw eigen woning.

U bent van harte welkom om eerst een oriënterend gesprek bij ons te voeren. Wij bespreken samen met u uw budget en de daarbij behorende mogelijkheden. Kijkt u ook eens naar het stappenplan op onze website. Daarin beschrijven we in acht stappen precies wat er gebeurt wanneer u uw huis door ons laat bouwen. Daar zult u zien dat we van de eerste tot de laatste fase de kosten overzichtelijk houden en dat u bij ons niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Meer weten over huis laten bouwen kosten

Meer weten? Maak dan hier geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. Daarbij kunt u in onze uitgebreide showroom de verschillende mogelijkheden bekijken of een vervolgafspraak maken met onze huisarchitect. Wij begrijpen als geen ander dat het laten bouwen van uw huis een grote stap is, waarbij u niet over één nacht ijs wilt gaan. Stel gerust uw vragen en bekijk samen met ons alle mogelijkheden.

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag