porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Huis bouwen kosten

Wat zijn de kosten wanneer ik mijn eigen huis ga bouwen

Het bouwen van uw eigen huis klinkt duur. Maar daar staat tegenover dat u die kosten vanaf het begin zelf in de hand heeft. Architectuurwonen biedt u de mogelijkheid om uw huis betaalbaar te bouwen en houdt vanaf de eerste stap samen met u uw budget in de gaten. Doordat wij werken op basis van vijftien bestaande villa modellen, bieden wij u de mogelijkheid om vanaf het begin zelf een overzicht te houden van de mogelijkheden en de kosten van het bouwen van uw eigen huis. Boven alles houden wij de kwaliteit van uw eigen huis voor ogen. Architectuurwonen kan bouwen op een jarenlange ervaring, wat ons en u de mogelijkheid biedt om traditioneel te bouwen tegen een betaalbare prijs.

Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent, omdat wij ons realiseren dat het bouwen van een eigen woning een grote stap is. Daarin begeleiden we u graag vanaf het begin en spreken alles stap voor stap met u door.

Geen onvoorziene kosten bij uw huis bouwen

Bekijkt u hier onze acht stappen, vanaf het eerste gesprek tot en met het opleveren van uw villa. Dan zult u zien dat u bij ons niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Het is ons streven om uw wensen en dromen te realiseren, binnen uw eigen budget. Calculator huis bouwen kostenOp onze facebookpagina vindt u onder andere voorbeelden van tevreden klanten die u voorgingen. Daar ziet u ook de diverse mogelijkheden die onze villa’s u bieden.

Mocht u bang zijn dat het bouwen van een eigen huis niet betaalbaar is voor u, of indien u graag eerst persoonlijk met ons om tafel wilt om deze kwesties te bespreken, dan bent u van harte welkom in onze sfeervolle spreekkamer. Wij bekijken dan samen de opties en uw budget. Daarna heeft u de mogelijkheid om nog eens rustig na te denken. Ook kunnen we een eerste schets op papier zetten, of een eerste kostenplaatje opzetten.

U ziet het, de mogelijkheden zijn, net als in onze villa’s, bijna eindeloos. We horen graag van u!

Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag