porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Eigen huis bouwen

Vast ontwerp maar toch uw eigen huis

Architectuurwonen combineert een lange ervaring in de architectuur met het betaalbaar bouwen van uw eigen huis. We werken vanuit een basis van tien verschillende villa’s, variërend van modern tot klassiek. Door deze werkwijze bespaart u tijd en geld, die u aan uw eigen woning kan besteden. Binnen de vaste lijnen van deze tien prachtige villa’s heeft u de mogelijkheid om uw eigen huis geheel aan uw smaak aan te passen. Wij bouwen uw eigen huis voor u, samen met u.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van onze villa’s, allen genoemd naar een kleurrijke vlinder. Iedere villa heeft zijn eigen uitstraling en uiterlijk met bijbehorende karakter eigenschappen.

Villa Aurelia – een charmante, rietgedekte villa met een authentieke uitstraling

Villa Tandvlinder – Een moderne, strakke woning met de looks van een Engelse (dorps)woning

Villa Koninginnenpage – Deze villa kan terecht tijdloos en karakteristiek genoemd worden

Uw eigen huis bouwen, uw wensen werkelijkheid maken

Het is een grote stap om uw eigen huis te bouwen. Dat beseffen wij ons terdege. Daarom denken wij graag met u mee. We nodigen u dan ook graag uit om geheel vrijblijvend een afspraak te maken op onze locatie aan de Octaanstraat in Rijssen. Tijdens dit eerste oriënterende gesprek kunt u uw wensen bespreken met onze adviseur. Wanneer u enthousiast bent geworden van de ideeën op onze website, bent u ook van harte welkom in onze showroom. Daar vindt u allerlei voorbeelden van stijlen, binnen en buiten. Zo ziet u de verschillende mogelijkheden van o.a. dakbedekking, plinten en deuren, maar ook de nieuwste kleuren en mogelijkheden voor uw interieur. Genoeg inspiratie om u voor te bereiden op een volgende fase in uw leven!

Ons doel is om samen met u uw eigen huis te bouwen, geheel naar uw eigen wensen. Maak direct een afspraak. Of vraag eerst onze inspiratie brochure aan om op uw gemak de verschillende opties en mogelijkheden te bekijken.

4. Eigen huis bouwen, villa Koninginnenpage
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag