porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Catalogusbouwers

Catalogusbouwers bieden twee grote voordelen ten opzichte van traditionele bouw: u bespaart tijd én geld. Daar staat tegenover dat catalogusbouwers een slechte naam hebben, doordat u weinig keuze zou hebben in de mogelijkheden van uw eigen te bouwen huis.

Catalogusbouw onder architectuur?

Architectuurwonen combineert de voordelen van catalogusbouwers met de mogelijkheden van bouwen onder architectuur. Waar standaard catalogusbouwers vaak met vaste modellen werken, biedt Architectuurwonen vijftien prachtige basisvilla’s die geheel naar uw eigen keuze en wensen kunnen worden aangepast. Daarmee bespaart u nog steeds tijd en geld, maar heeft u toch de vrijheid om uw droomvilla te bouwen.

Het is een grote stap, het bouwen van een eigen huis. Architectuurwonen heeft een jarenlange ervaring in het bouwen van huizen, en begrijpt als geen ander hoe belangrijk dit voor u is. Wij begeleiden u dan ook vanaf de eerste stap tot en met het opleveren van uw eigen villa.

Uw eigen droomhuis bouwen

Zoals gezegd werken wij net als standaard catalogusbouwers met basisvilla’s. Maar dit zijn geen gewone basismodellen. Kijkt u maar eens op onze website naar de verschillende villa’s. Kiest u voor modern, landelijk of misschien een combinatie? Iedere villa heeft zijn eigen stijl en klasse en bijbehorende eigenschappen. Wanneer u een villa heeft gevonden die bij u past, kijken we samen met u naar uw wensen en dromen voor uw eigen villa. Wilt u bijvoorbeeld een rieten dak, of juist moderne strakke pannen? Heeft u al nagedacht over de verschillende mogelijkheden van verwarmen? Wist u bijvoorbeeld dat onze villa’s stuk voor stuk energiezuinig worden gebouwd? Wij houden tijdens de bouw rekening met de nieuwste manieren van isoleren en verwarmen.

Architectuurwonen biedt u bewust de mogelijkheid van catalogusbouw, om u daarmee een betaalbare woning aan te bieden. Maar boven alles willen wij dat u daarbij niet hoeft in te leveren op kwaliteit of uitstraling.

Meer weten? Bekijkt u ons stappenplan eens, waarin we stap voor stap onze werkwijze beschrijven. Thuis lekker bladeren in onze inspiratie brochure? Die kunt u vrijblijvend bestellen. Wanneer u enthousiast bent geworden over een van de villa’s of meer wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden, neem dan gerust contact met ons op. Wij laten u in onze uitgebreide en moderne showroom de verschillende mogelijkheden zien en bespreken onder het genot van een kop koffie uw wensen en eventuele vragen. Graag tot ziens!

Villa bouwen Tandvlinder voorzijde villatypes
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag