porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Bouwbedrijven

U wilt uw eigen woning (laten) bouwen of bent geïnteresseerd naar de verschillende mogelijkheden. Dan is het u waarschijnlijk al opgevallen dat er flink wat bouwbedrijven zijn die hun diensten aanbieden op het net. Bouwbedrijven die elk hun eigen kwaliteiten hebben. Er zijn een paar zaken waarop u moet letten wanneer u een bouwbedrijf uitzoekt. Hou er rekening mee dat u enkel in zee gaat met bouwbedrijven die ervaring hebben. Het liefst in diverse huizenbouw, maar in ieder geval in de richting die u zoekt.

Wie bouwt uw droomhuis

De meeste bouwbedrijven hebben zich vaak op 1 tak gespecialiseerd. Kijk eens bij voorgaande projecten. Hebben ze naast ervaring veel kennis, zijn er referenties te vinden, staat het bouwbedrijf goed bekend? Allemaal zaken waar u over na moet denken, voor u besluit met welke van deze bouwbedrijven in zee te gaan. Het is per slot van rekening wel uw droomhuis, waar u waarschijnlijk een groot deel van uw leven zal wonen.

Architectuurwonen weet dat en houdt daarom zoveel mogelijk rekening met uw wensen en dromen.  Wij bieden niet alleen een ruime ervaring in de woningbouw, maar wij combineren de ervaring in de traditionele bouw onder architectuur met een tiental villa’s die volgens catalogusbouw gebouwd worden. Voor u een win-win situatie. U beperkt hiermee de kosten en heeft toch de mogelijkheid om uw droomvilla te (laten) bouwen welke geheel aan uw wensen voldoet.

Zoek niet verder

Kijkt u eens op onze facebookpagina waar u enkele recensies én voorbeelden vindt van mensen die u voorgingen. Maar kijk ook eens rustig op onze website rond, waarbij u de uitgebreide mogelijkheden van onze villa’s kan bekijken. Hopelijk geeft dit u voldoende vertrouwen en enthousiasme om uw zoektocht tussen al die bouwbedrijven te staken en met ons een begin van uw eigen droomvilla te maken. Meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze uitgebreide showroom. Hier vindt u niet alleen een keur aan mogelijkheden voor binnen en buiten, maar ook nemen we de tijd voor u, om samen uw verschillende wensen en mogelijkheden te bekijken. Wij leiden u rond, vertellen u over onze mogelijkheden en hopelijk maken we daarna de volgende stap naar een schets, gebaseerd op uw ideeën. Doet u mee? Wij staan voor u klaar en bouwen graag met u mee.

Huis bouwen Icarusblauwtje voorzijde villatypes
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag