Villa Groot Koolwitje te Blaricummeent - Architectuurwonen

Interieurtrends voor uw droomvilla

Als u bezig bent met het realiseren van uw droomwoning, wilt u natuurlijk niet dat alleen de buitenkant er als een droom uitziet. Ook zult u de nodige aandacht aan de binnenkant van uw huis willen besteden, oftewel het interieur. Het begin van een nieuw jaar is altijd een goed moment om stil te staan bij de huidige interieurtrends. Als vanzelfsprekend gaat het vooral om uw eigen smaak bij de inrichting van uw droomvilla. Maar u kunt zich hieronder laten inspireren door de laatste trends.

Rust en natuurlijk

In 2022 verlangen we allemaal naar een beetje meer ‘rust’ en deze rust is terug te zien in het interieur. Natuurlijke tinten, zoals hemelblauw en groentinten, zijn hierbij belangrijk en dit wordt weer gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals hout. Daarnaast wordt de natuur steeds meer naar binnen gehaald en ‘vergroenen’ we ons huis steeds meer. De makkelijkste ‘vergroener’ is de kamerplant, maar grote planten en bomen vind je steeds vaker terug!

Vintage

Denk niet te veel na over de vormen in uw droomwoning. In 2022 gaan we juist voor een stukje ‘imperfectie’. Elke net-niet rechte lijn, buts of kras wordt geaccepteerd en zelfs omarmd. Wat ook helemaal van nu is zijn de verweerde materialen zoals brons en tint. Daarom is vintage ook helemaal van nu, dit is soms veel mooier dan gloednieuwe meubels!

Indeling van ruimtes

Natuurlijke materialen als leer, hout en planten doen het dus goed dit jaar. Daarnaast speelt de indeling van woonruimtes een grote rol. We zijn er steeds meer aan gewend om ook thuis te kunnen werken en ’thuis’ te combineren met sociale activiteiten. Ruimtes worden daarom onderverdeeld met decor elementen en glazen wanden zijn ook een belangrijk onderdeel in het interieur. Ruimtes worden hierdoor optisch groter, maar wel onderverdeeld in aparte kamers waarin bijvoorbeeld gewerkt kan worden.

Laat u inspireren!

Bij Architectuurwonen werken we nauw samen met verschillende partners om ook uw interieur helemaal naar wens te maken! Benieuwd wat wij tot nu toe hebben gebouwd? Bekijk dan onze gerealiseerde villa’s of vraag onze gratis inspiratiebrochure aan!

 

Interieur trends 2022 - Architectuurwonen

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!