Interieurtrends voor uw droomvilla

Als u bezig bent met het realiseren van uw droomwoning, wilt u natuurlijk niet dat alleen de buitenkant er als een droom uitziet. Ook zult u de nodige aandacht aan de binnenkant van uw huis willen besteden, oftewel het interieur. Het begin van een nieuw jaar is altijd een goed moment om stil te staan bij de huidige interieurtrends. Als vanzelfsprekend gaat het vooral om uw eigen smaak bij de inrichting van uw droomvilla. Maar u kunt zich hieronder laten inspireren door de laatste trends.

Kleuren

Zullen we het wel een kleur noemen? Of gewoon ‘bling bling’. Want de kleur van dit jaar is goud. Ook het koper dat vorig jaar in kwam, is een blijver. Vorig jaar gaven we verder aan dat bruin het overnam als basiskleur van zwart. Bruin wordt nog steeds veel gebruikt. Maar ook warmrood en donker paars kunnen goed als hippe kleuren in uw huis gebruikt worden.

Vormen voor uw droomwoning

Waar een jaar geleden de geometrische vormen hun intrede deden is het motto nu vooral, des te meer des te beter. Minimalistisch is namelijk uit. Meer klassieke en retro vormen mogen gebruikt worden in het interieur. Gekke combinaties zijn daarbij niet snel ‘over the top’. Juist tegenstellingen maken van het geheel een spannende combi.

Stoffen & materialen

Natuurlijke materialen als leer, hout en planten kunnen ook dit jaar nog goed als u mee wil doen met de laatste trends. Verder doet marmer weer een intrede. Hierbij kunt u denken aan warme aardetinten en niet zozeer aan de van vroeger bekende zwart-witte kleur. Verder zijn velours en fluwelen stoffen het helemaal.

Kortom, genoeg inspiratie om van uw droomhuis ook een echt thuis te maken. Welke trend u ook toepast, voor het ontwerp van dat droomhuis kunt u bij ons terecht. Neem gerust een kijkje op onze website of kom eens langs voor een kopje koffie om alle mogelijkheden door te nemen.