porseleinvlinder
villa apollovlinder
lindepijlstaart
boswitje
koninginnepage
atalanta
vuurvlinder
icarusblauwtje
groot koolwitje
Aurelia
trandvlinder
nachtpauwoog
Aurelia Plus
Aurelia Plus
lindepijlstaart
brochure

Architect villa 

Gefeliciteerd! U bent van plan om uw eigen huis te bouwen, geheel volgens uw eigen wensen. Misschien heeft u de plannen al helemaal in uw hoofd, of bent u zich pas net aan het oriënteren. In welke fase u ook zit, wij denken en werken graag met u mee. Wist u dat wij de combinatie bieden van een architect villa die toch onder catalogusmogelijkheden wordt gebouwd?

Voorbereiden op uw eigen villa

Architectuurwonen biedt u de mogelijkheid om betaalbaar te bouwen onder architectuur. Dat houdt in dat wij tien basisvilla’s bieden, waardoor we in kosten en tijd besparen, doordat het basiswerk al voor u is gedaan. Vervolgens bieden we u de mogelijkheid om samen met onze architect de villa van uw dromen samen te stellen. Wij beginnen met een oriënterend gesprek, waarbij een van onze architecten al uw wensen op papier zet. Vooraf kunt u in alle rust onze villa’s bekijken, die niet voor niets allen naar een prachtige vlinder zijn vernoemd. Dit kan op onze website, of thuis op uw eigen bank, in onze kleurrijke inspiratie catalogus.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van de villa’s.

Villa Boswitje – Deze architect villa is geïnspireerd op een Gooische villa. Hierbij zowel op de begane grond als op de eerste verdieping veel ruimte geboden.

Villa Lindepijlstaart – Dit statige en stoere herenhuis haalt het buiten naar binnen. Grote ramen zorgen voor veel daglicht en het huis wordt voor en achter verbonden met de tuin.

Villa Icarusblauwtje – Wonen in de stijl van een jaren 30 woning, maar met de luxe en gemakken van een nieuwe architect villa.

Met architect villa ontwerpen

Wat zijn ze prachtig hè. En of u nu kiest voor een romantische bouwstijl of juist houdt van modern en strak, wij zijn ervan overtuigd dat ook uw droomvilla hiertussen staat. Op onze facebookpagina ziet u bewoners die u voorgingen. Daarmee krijgt u een duidelijk beeld hoe een basisvilla en een schets zich ontwikkeld tot precies die villa die zij – en hopelijk u straks ook – voor ogen hadden.

Bent u overtuigd van een architect villa met de voordelen van catalogusbouw? Of misschien wilt u eerst meer weten en samen met onze architect kijken naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben de koffie voor u klaar staan en nemen graag de tijd voor u.

Schetsontwerp huis bouwen Koninginnenpage
Ontwikkeling en realisatie Bureau Brainz

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

Sluiten
Brochure aanvraag